Førjulsgleder – DIY

17 desember
Vi nærmer oss den fjerde søndagen i advent og stemningen stiger. Stuen varmes opp med vakker julemusikk og vi planlegger en lun velkomst med rosa julegløgg. Oppskriften finner du under bildet.

Vi serverer på marmorplaten Marble Perspective fra Kristina Dam/byhoff.com Foto © Bjørn Johan Stenersen

Vi serverer på marmorplaten Marble Perspective fra Kristina Dam/byhoff.com
Foto © Bjørn Johan Stenersen

Du trenger: 1 flaske rosevin, 1,5 dl sukker, 3 stjerneanis, 1 kanelstang, 1 ts kardemomme og strimler fra en økologisk dyrket appelsin.
Slik gjør du: Skjær appelsinskallet i strimler. Hell vinen, sukkeret, appelsinstrimlene og krydderet i kjelen. Varm forsiktig opp til ca 70 grader og la sukkeret er smelte. Trekkes i ca en time. Sil av, – varm opp og server.

Frem til julaften skal vi – hver dag – gi deg noen tips som kan glede familie og venner i den kalde og mørke årstiden. Følg med.

 

Tags: