Fra Berlin til Grünerløkka.

– Mine kleskolleksjoner skal være behagelige å ha på. De skal ikke stramme eller hemme, men gi bevegelsesfrihet. De skal også ha et klassisk snitt som varer, – er Charlottes tydelige budskap.

Designet har utgangspunkt i ulike kulturer og håndverkstradisjoner i Asia og Europa satt inn i en dagsaktuell kontekst. Charlotte Høyem Osburg lager feminine klær med en dæsj av noe som skurrer.

 

Utgangspunktet for Charlottes design er preget av studier i klesdesign ved Universität der Künste Berlin under sin læremester Vivienne Westwood. Men også erfaringer fra Paris og London hvor hun jobbet med internasjonale klesmerker som Westwood, Chloé og Boss. Etter noen år ble ønsket om å etablere sitt eget design og merkevare så sterkt at hun flyttet tilbake til Berlin. Designet ble veldig godt mottatt og hun solgte kolleksjonene sine i butikker i Berlin, Køln, München, Düsseldorf og Stockholm.

 

Men omstendighetene tok etter hvert Charlotte tilbake til Oslo, – og hun har nå åpnet butikk på Olav Ryes plass 6, Grünerløkka i Oslo. Offisiell åpning var 5. mai.
Du kan se mer av Charlotte Høyem sin kolleksjon på www.hoeyem.no
Foto: Bjørn Johan Stenersen

No Comments

Post a Comment