Asak setter farge på uterommet.

I samarbeidet med ASAK Miljøstein har Dagny Thurmann-Moe og KOI fargestudio utviklet fire nye farger for belegningsstein. Den nye fargekolleksjonen har hentet inspirasjon fra naturen og vil gli mykt inn i norske omgivelser. I forbindelse med lanseringen fikk vi gleden av å ta pressebildene. Bildene tok vi i slutten av januar og totalt hadde vi 5 belegningssteiner pr farge, samt 1 stk. helle tilgjengelig. Grunnet koronaen ble stuen vårt studio. Med dette som utgangspunkt var utfordringen å skape ulike miljø i en sommerlig atmosfære. Både morsomt og utfordrende. Takk til Ellen (Asak) og Dagny (Koi) for hyggelig samarbeid.

Hellen Nougat har en varm brun farge beregnet for hage og terrasse. Den har en matt overflate med et naturlig og elegant uttrykk som skaper lun hygge på terrassen. Format 40x40x4 cm.

 

Rød Terrakotta er en klassiker, men i oppdatert nyanse. Fargen har lengre historisk forankring og fungerer til de fleste fasadefarger.

 

Trøffel minner om det varmt, dype sjokoladebrune, men som lener seg mot de dype terrakottanyansene. Utrolig vakker mot de fleste fasadefarger og glir inn i naturens paletter på raffinert vis.

 

Blek Terrakotta er en lysere nyanse av rød terrakotta, og er en behagelig miks av rødt og gult. Nyansen er sofistikert og elegant og gir et preg av det samtidige.

 

Sand er en farge inspirert av de viktige og tradisjonsbundne gule nyansene vi har brukt på fasader i hundrevis av år. Sand har en nyanse som er forsiktig og myk, og tilfører varme til omgivelsene uten å bli for fremtredende.

 

Foto @Bjørn Johan Stenersen