Ettertanke.

Vi likar å seie at historia vår byrjar med trevirket, heilt frå si spede spire i skogen, og at den held fram ved at menneskjer sit i, tek på , kviler i eller et ved eit ferdig møbel. Ei historie som i begge endar er tidlaus, – forteller daglig leder Silje Vollan, Tonning & Stryn. Og med tanke på at tema for Oslo Design Fair er Rethink , kunne deres visjon neppe passet bedre. Her er det fokus på miljø, varighet og gjenbruk. I samarbeid med Norges fremste møbeldesignere, og håndverkere med genuin interesse for trevirke, produserer de møbler med varig verdi. Også i år var vi så heldige å få være med å utforme standen til Tonning & Stryn.

Nyhet: Dal TV-benk, design Andreas Engesvik. Linde sofa i skinn. Pall bord. Keramikk utlånt av Galleri Format og Norway Designs.

 

Bjelke langbord med Bjelke benk. Wang stol og Dal skap. Alle designet av Andreas Engesvik.

 

Engø rundt spisebord i heltre eik. Frikk krakker, design Erik Wester. Nyhet: Glassvase designet av Erik Wester. I bakgrunnen ser du Tonje stol og Vår skrivebord designet av Andreas Engesvik. Lampen er utlånt av Verket Interiør. Keramikk utlånt av Galleri Format og Norway Designs.

 

Keramikk av (fra venstre) John Skognes, Mette Strøm og Ann Kristin Einarsen utlånt av Galleri Format og Norway Designs.

Foto @Bjørn Johan Stenersen