Førjulsgleder – DIY
17 desember
Vi nærmer oss den fjerde søndagen i advent og stemningen stiger. Stuen varmes opp med vakker julemusikk og vi planlegger en lun velkomst med rosa julegløgg. Oppskriften finner du under bildet.
![Vi serverer på marmorplaten Marble Perspective fra Kristina Dam/byhoff.com Foto © Bjørn Johan Stenersen](https://2athome.no/wp-content/uploads/2015/12/17-des-683x1024.jpg)
Vi serverer på marmorplaten Marble Perspective fra Kristina Dam/byhoff.com
Foto © Bjørn Johan Stenersen
Du trenger: 1 flaske rosevin, 1,5 dl sukker, 3 stjerneanis, 1 kanelstang, 1 ts kardemomme og strimler fra en økologisk dyrket appelsin.
Slik gjør du: Skjær appelsinskallet i strimler. Hell vinen, sukkeret, appelsinstrimlene og krydderet i kjelen. Varm forsiktig opp til ca 70 grader og la sukkeret er smelte. Trekkes i ca en time. Sil av, – varm opp og server.
Frem til julaften skal vi – hver dag – gi deg noen tips som kan glede familie og venner i den kalde og mørke årstiden. Følg med.