Førjulsgleder

9. desember
Venninnelunsj i førjulstiden er alltid hyggelig. Gjør det litt enklere for vertinnen og ta med deg en økologisk venninnegave. Smaker godt gjør den også.

Du trenger: En pose ekstra grov brødblanding, 2 egg, nøytral olje, vann. Slik gjør du: Sett ovnen på 180 grader varmluft. Visp sammen 0,5 dl nøytral olje, 2 egg og 3 dl vann. Bland inn brødblandingen og rør til jevn røre. Ha røren i en rund form kledd med bakepapir. La svelle i 5 til 10 minutter. Stek på nederste rille i ca 60 minutter. Ta brødet ut av formen og avkjøl på rist.

Du trenger: En pose ekstra grov brødblanding, 2 egg, nøytral olje, vann.
Slik gjør du: Sett ovnen på 180 grader varmluft. Visp sammen 0,5 dl nøytral olje, 2 egg og 3 dl vann. Bland inn brødblandingen og rør til jevn røre. Ha røren i en rund form kledd med bakepapir. La svelle i 5 til 10 minutter. Stek på nederste rille i ca 60 minutter. Ta brødet ut av formen og avkjøl på rist.

Frem til julaften skal vi – hver dag – gi deg noen tips som kan glede familie og venner i den kalde og mørke årstiden. Følg med.
Vi skal også hver søndag trekke tre heldige vinnere av vår julebok. Her finner du ytterligere 150 ideer til en lun jul. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn navnet ditt i kommentarfeltet under. Deretter gå til Facebook og del innlegget med vennene dine.

Tags:
1 Comment
  • Kaja Hagen

    9. desember 2015 at 9:28 pm

    Disse bildene er nydelige, for en flott bok!