Alessi cheese grater, parmesan

Italienskinspirert lunsj.

Vi starter turen fra hytta og går 5 km i svak stigning. Når vi runder den siste høyden i terrenget, ser vi ut over det fantastiske slettelandskapet under Skogshorn. Om vinteren ligger det en dyne av snø over Hundsemvannet og gjør naturen spektakulær langsom. Men de bratte fjellsidene rundt gir samtidig en følelse av alpelandskap. Og det er her vi hentet inspirasjonen til påskelunsjen i solveggen ved båthuset. For å skape ønsket atmosfære hadde vi hadde vi fylt sekken med ost, skinke, pølser, kjeks og noen nyheter fra Alessi. Som du ser har Alessi gitt kubjella en helt ny dimensjon. Glimrende til Parmesan.

Alessi cheese grater, parmesanAlessi HundsemvannetAlessi osterivjern

Alessi osterivjern, parmesan

I disse serveringsfatene, som er skåret ut i bøk, har Alessi hentet frem klassiske mønstre fra gammelt tradisjonsrikt italiensk håndverk. Osterivjernet snakker for seg selv. Foto © Bjørn Johan Stenersen

Italian lunch, Norwegian mountains
We set out from our cabin to travel 5 kilometers up and into the mountains. As we come over the last hill of the trip we look out over the amazing landscape beneath the Skogshorn summit. During winter there is a deep cover of snow over the lake Hundsemvannet which makes the landscape seem spectacularily calm. At the same time you can get a sense of the Alps from the surrounding mountain sides rising like walls of stone. And the alps is where we found the inspiration for this Easter lunch next to a snow covered boat house. To provide the proper atmosphere we packed our backpacks with cheese, ham, sausages, buiscuits, and a few hot products from Alessi. As you can see the good old cow bell has gotten a complete makeover from Alessi. Excellent for parmesan cheese.

Tags:
No Comments

Post a Comment