Ny bok

I dag – 20. oktober – lanseres vår nye bok på Cappelen Damm. Det har vært en utrolig fin og innholdsrik reise å få utgi enda en bok med jul som tema. Med andre ord hadde vi julestemning på hytta helt til snøen smeltet i april. I denne boken – Naturnær jul – har vi tatt utgangspunkt i våre tradisjoner, men med fokus på miljø og natur, godt materialvalg, gjenbruk og varige verdier. Bærekraft er et viktig tema.

Naturnær jul bugner av kreative ideer som du kan kose deg med i førjulstiden. Her finner du duften av jul og ideer til hvordan du lager dekorative kranser, stemningsfull borddekking, bivokslys, himmeli, halmstjerner, toving, strikk, vakre papirornamenter og smakfulle opplevelser. Du får også tips til personlige kreative gaver og innpakning, samt ideer til å skape vintermagi ute med islykter og hjemmelaget fuglemat.

Julen er forventning, spenning, glede, gode følelser. Og – det er ikke så mye som skal til for å skape en avslappet stemning under de små hyggestundene som leder oss gjennom adventstiden. Gjør det enkelt, uhøytidelig og organisk med naturnære toner som gir en behagelig ro, og skaper den gode og lune opplevelsen. Hent inn fra naturen, og finn frem restmaterialer fra skuffer og skap. Etter middag serverer du pepperkaker og gløgg, – og arrangerer et lite juleverksted for familien eller venner.

Etter mange år som stylist har jeg mye rekvisitter på hjemmekontoret, samt klær og andre tekstiler jeg ikke benytter lenger. Alt i denne boken er laget av restmaterialer, – i tillegg til det naturen har å by på.

Om du ikke finner boken i bokhandelen kan du kjøpe den her:

Cappelen DammNorliArk