Slik bor vi.

Vi går nå inn i en spennende periode som starter med Bo Bedre sin designprisutdeling 30. august. Samme dag åpner Oslo Design Fair, og uken etter er det igjen tid for Designers Saturday. Og naturlig nok – tema i månedens utgave av Bo Bedre er Norsk design. I den forbindelse har leder for Norway Design, Runa Boman, forlagssjef Anja Marheim og jeg blitt intervjuet om våre norske designfavoritter. Vi har mye til felles, men er allikevel ulike. Her ser du noen av mine favoritter, resten kan du se i Bo Bedre nr 9 som er i salg fra i dag.

100 prosent norsk: 1036-stolen er designet av Alf Sture (f.1915), en av nestorene i norsk møbeldesign, og produseres hos Tonning & Stryn.

 

Lampen, Clochè for Hay, er designet av Lars Beller Fjetland. Aura bordspeil er designet av Bjørn van den Berg for New Works. Urtepotte fra Guri Sandvik. Trace-fat er designet av Sverre Uhnger. Det lille Paddle-saltkaret av Noidoi for Skagerak.

 

Terrakotta farget skål designet av Guri Sandvik. Keramikkskål av Anne Udnes. Fat av Sara Skotte og Noidois Paddle-krydderkvern.

 

Det 5 meter lange spisebordet er laget av faren min.
Foto: Inger Marie Grini for Bo Bedre.

2 Comments
 • Anette

  18. august 2017 at 12:30 pm

  Fantastiske klassikere og fantastisk dame !

  Klem !
  /Anette

  • Hege og Bjørn Johan

   18. august 2017 at 12:38 pm

   Så hyggelig Anette.