Smaken av høst.

– I dag skal jeg la naturen bestemme. Hege er soleklar på at høsten overgår alt vi mennesker klarer å lage selv. En teori er at naturen starter forberedelsene allerede i april. Morsom tanke når vi i kveld har planlagt en laaangsom middag med venner. Men smaken av høst ligger forankret i oss alle. Det betyr at vi er inne i en årstid hvor vi også spiser med øynene. Og rammen blir alltid fin når du blander håndlaget keramikk med gylne fargetoner, kvister, blader eller annet fra skogbunnen. Fargerike måltider skjerper appetitten. God helg.

1-smaken-av-host-bjorn-johan-stenersen

Keramikk fra Frama/Kollekted by

Keramikk fra Frama/Kollekted by

Foto © Bjørn Johan Stenersen

Foto © Bjørn Johan Stenersen

A taste of Autumn
Today, we’re letting nature do the decorating. Hege is convinced that the natural colours and shapes of autumn exceeds anything we could make on our own. Nature, after all, begins her preparations as early as in April. The occasion is a slow and cosy dinner with friends tonight filled with the flavours of autumn. We are entering a season which visual beauty is almost edible, and these table decorations are definitely a feast for the eyes. We have used handmade ceramics, a golden colour palette, and twigs and leaves from the forest. It all came together in a colourful and hearty meal. Have a good weekend.