Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/d/7/5/nyanser.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/core-dashboard/sub-pages/import/import.php on line 306 VIPP Shelter - 2athome.no

VIPP Shelter

Og vi som trodde at hytta vår ga luft og tilgang til naturen. Denne løsningen er jo helt optimal. Vi har lenge drømt om å bygge et nytt hus og har søkt inspirasjon de siste 3 årene. Og her kjenner vi at det begynner å løsne, – men finner vi en tomt som er tilpasset våre drømmer ? Kjenner du noen som skal selge ?

VIPP Shelter er et danskprodusert hyttekonsept. 55 kvm design levert som et byggesett. Selv løfter du kun en finger – dvs - du peker hvor hytta skal stå. Deretter sørger VIPP for levering, montering og installasjon. Alt inkludert. Adm.direktør nevnte at selv toalettbørsten følger med i leveransen.

VIPP Shelter er et danskprodusert hyttekonsept. 55 kvm design levert som et byggesett. Selv løfter du kun en finger – dvs – du peker hvor hytta skal stå. Deretter sørger VIPP for levering, montering og installasjon. Alt inkludert. Adm.direktør nevnte at selv toalettbørsten følger med i leveransen.

Vipp 2Vipp 3

Foto: Rettighetshaver VIPP – http://www.vipp.com/shelter

Foto: Rettighetshaver VIPP – http://www.vipp.com/shelter

Tags:
No Comments

Post a Comment